Houten snijplanken

De houten snijplanken zijn verdeeld in verschillende categorieën. onder snijplanken, hakblokken, broodplanken, tapasplanken en aanbiedingen.

Houten Snijplank

Een houten snijplank is een onmisbaar deel van uw keuken. Voor het snijden van voedsel kunt u het best gebruik maken van een houten snijplak, het voordeel is dat uw messen minder snel bot worden en is onderhoudsvriendelijk met de onderhoudsolie. In ons ruime assortiment kunt u verschillende snijplanken vinden, waaronder snijblokken van kopshout, houten tapasplanken, broodplanken, de foodies collectie.

Dikke houten snijplank

De dikke houten snijplank is voor iedereen die een passie heeft voor koken, Deze heeft een lange levensduur door de dikte van het hout. Het gebruik van een houten snijplank is bovendien hygiënisch dankzij de antibacteriële eigenschappen van het hout. Deze dikke snijplank is in meerdere afmetingen verkrijgbaar.

Houten Snijplank Kopen

Hooghout snijplanken heeft een ruim aanbod van verschillende snijplanken en hakblokken. Een houten snijblok kopen? Dan zit u goed bij Hooghoutsnijplanken. Het kan gemakkelijk en snel, boven de € 50,00 ook nog eens gratis verzonden.

Houten broodplank / tapasplank

Komen er gasten over de vloer en wilt u uw hapjes en brood fraai presenteren en serveren? Dan heeft u de keuze uit diverse fraaie broodplanken en tapasplanken, ronde broodplanken, of planken met een handvat of een lange tapasplank.