VERZENDKOSTEN
We rekenen €6,95 per te bezorgen pakket, boven de €50,00 gratis bezorging
verzendkosten naar België zijn € 9,80 en geen gratis verzending 
  
LEVERTIJDEN
Hooghoutsnijplanken probeert uw bestelling binnen 2 werkdagen bij u te bezorgen, tenzij anders vermeld. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest.

LEVERTIJDEN BUITENLAND
Hooghoutsnijplanken probeert uw bestelling binnen 5 werkdagen bij u te bezorgen, tenzij anders vermeld. Dit is wel afhankelijk van welke betaalmethode u kiest. 
 
 

WAT TE DOEN BIJ ANNULEREN OF RETOURNEREN

ANNULEREN
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet is verstuurd, kostenloos. 
Annuleert u de bestelling, nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Indien Hooghoutsnijplanken reeds een betaling van u heeft ontvangen, dan zullen wij de aankoopsom, na goede ontvangst van de retourzending, aan u terugstorten. De gemaakte verzendkosten zullen hierop in mindering worden gebracht (alleen als u de bestelling aan de deur weigert en ongeopend laat meenemen door de bezorger).
 
RETOURNEREN/AFKOELPERIODE
Consumenten hebben een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. Uitzondering hierbij zijn gepersonaliseerde producten/maatwerk. Het product kan alleen ongebruikt en in de originele, onbeschadigde verpakking geretourneerd worden.
 
Wilt u de gehele bestelling retourneren? Reeds in ontvangst genomen artikelen dient u terug te sturen naar onderstaand retouradres.Hooghoutsnijplanken zal de gehele aankoopsom aan u terugstorten. De verzendkosten zijn voor uw rekening.
 
Ook bij het retourneren van een deel van uw bestelling zijn de verzendkosten voor uw rekening. De aankoopsom van het door u geretourneerde deel van de bestelling zal aan u worden teruggestort. 

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk aan Hooghoutsnijplanken kenbaar te worden gemaakt. Dit kan via e-mail of post. U dient hierbij in ieder geval uw volledige naam en factuurnummer te vermelden. 

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen (bij vooruitbetalen) hebben wij tevens uw bankrekeningnummer nodig. Klanten uit België dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van hun eigen bank te vermelden. 
Let op: het rekeningnummer dat u opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarvan u de betaling aan Hooghoutsnijplanken heeft gedaan. Dit i.v.m. eventuele fraude met terugbetalingen. 
Eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 14 dagen aan u terugbetaald.
 
Retouradres:
 
Hooghoutsnijplanken
Radboudstraat 60
1718CE Hoogwoud